Programul conferinței:
- 10.00-10.50 – diseminare EuritageID
- 11.00-11.50 – diseminare Biobread
- 12.00-13.00 – discuții, întrebări
Activitate derulată în cadrul proiectului
„ Erasmus + KA2 BIO BREAD: transformation and production of BIOlogical BREAD as a common European community practice to preserve, share and respect culture identity, traditions and values” nr. 2019-1-IT02-KA229-062280_2
Echipa de coordonatori BIO BREAD s-a întâlnit astăzi 22 aprilie 2021 pe platforma on-line, Google Meet pentru a discuta şi stabili următoarele faze ale proiectului. Astfel, s-a decis continuarea activităţilor într-un mod virtual atât pe platforma E-twinning cât şi pe pagina oficială de Facebook. S-a luat în calcul posibilitatea prelungirii duratei de implementare a proiectului până în septembrie 2022 pentru a realiza în mod real activitățile transnaționale de învățare, predare și formare.
În perioada următoare, elevii implicaţi în proiect vor face prezentări privind cultivarea grâului, aplicarea de tratamente bio, desfăşurarea lucrărilor de îngrijire a grâului, obţinerea făinii şi a pâinii bio, pe care le vor publica pe paginile proiectului. De asemenea, elevii de la profilul economic vor face demersurile necesare pentru a se ocupa de crearea unei strategii de marketing în vederea comercializării pâinii.