0332 402 577     secretariat.adamachi@gmail.com

Bună ziua dragi elevi!

Colegiul nostru îşi deschide larg porţile pentru un nou an şcolar, ancorat în realitatea pe care o trăim şi o simţim cu toţii. Am găsit soluţii de a merge mai departe şi de a ne adapta vremurilor pe care le traversăm. Noi, oamenii şcolii, suntem alături de voi, elevii noştri şi de părinţi. Ceea ce ne face încrezători în desfăşurarea noului an şcolar este curajul și elanul vostru de a ne continua viaţa şcolară. Dacă lumea se va îmbunătăți, va fi datorită vouă, generaţiei care traversaţi această realitate. Ne dorim ca în viitor să îmbogăţim performanţele școlii, să păstrăm titlul colegiu și ”Școală Europeană” şi un loc de prestigiu în comunitate.

Profesionalismul domnilor profesori este unul dintre atuurile şcolii noastre. Alături de responsabilitatea ce îi caracterizează şi de preţuirea pentru voi-elevii noştri, vom reuși să desfăşurăm şi în acest an şcolar un act educaţional calitativ.

Vă doresc un an şcolar în care să rămânem sănătoşi, să putem asigura astfel fiecăruia şansa la educaţie. Tuturor – mult succes în noul an școlar!

IMPORTANT!

Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2021-2022 va avea loc luni, 13 septembrie 2021 ora 9:30 astfel:

  • clasele a IX a liceu și profesională-pe terenul de sport în spațiul delimitat și aferent fiecărei clase, de aici vor fi ulterior preluate de către diriginți și vor merge în clase
  • clasele a X a, a XI a și a XII a- de liceu și profesională vor merge direct în sălile de clasă, împreună cu diriginții care vă vor transmite pe grupurile claselor exact unde se află spațiul de învățare

Precizare extrem de importantă!

In interiorul corpurilor de clădire TOTI elevii si personalul școlii sunt OBLIGAȚI să poarte mască medicală de protecție.Pentru festivitatea de deschidere- TOTI elevii care se vor afla pe teren, profesorii și părinții sunt obligați să poarte mască pentru că este un spațiu restrâns și aglomerare mare de persoane.

Pe toată perioada cursurilor voi – elevii trebuie să respectați circuitele de deplasare și normele de protecție COVID, norme care vă vor fi prelucrate de diriginți în prima zi de școală!Orice nelămurire aveți, apelați la profesorii diriginți!

Succes!
Director,
Carmen Zelinschi

Categories: Anunțuri