0332 402 577     secretariat.adamachi@gmail.com

În vederea organizării și desfășurării în condiții optime a Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2020, vă informăm:

  • Centrul de examen pentru sesiunea august-septembrie 2020 este Colegiul Tehnic „ION HOLBAN” Iași
  • Ora de începere a probelor scrise este 9,00, dar absolvenții de liceu trebuie să fie în clase între 7.30 și cel târziu 8.30. Accesul în sala de examen se face pe baza unui act de identitate cu fotografie.

-24 august 2020 Limba și literatura română, proba E.a) – proba scrisă

-25 august 2020 Proba obligatorie a profilului-proba E.c)-proba scrisă

-26 august 2020 Proba la alegere a profilului și a specializării –proba E.d)-proba scrisă

-27 august 2020 Limba și literatura maternă, proba E.b)-proba scrisă

  • Există posibilitatea de a se legitima la examen cu CI expirat în timpul stării de urgență, în condițiile prevăzute de OUG 70/2020 ( se menține valabilitatea actelor de identitate expirate în timpul stării de urgență sau înainte cu cel mult 15 zile de la instituire, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări).
  • Există posibilitatea de a nu purta mască în timpul probelor scrise, în situația în care candidatul prezintă un document medical eliberat de un medic specialist în care se specifică faptul că acesta suferă de boli ce afectează capacitatea de oxigenare. I se va permite să nu poarte mască de protecție numai în sala de examen, în bancă, în timpul probei, întrucât se încadrează în excepțiile prevăzute de ORDINUL nr. 874 din 22 mai 2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, cu respectarea strictă a distanțării față de ceilalți candidați.

Director,

Prof.dr. Zelinschi Beatrice Carmen

Categories: Bacalaureat