0332 402 577     secretariat.adamachi@gmail.com

Rezultate finale examen de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie

Afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor

Repartizarea candidaților

Examenul național de Bacalaureat 2020 se va desfăşura în conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat – 2011 (aprobată prin ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 4.799/2010), şi cu prevederile ordinului de ministru atașat (modificat prin ordinul de ministru nr. 4.307/21.05.2020 + anexă: calendar).

Anunt important pentru elevii de clasa a XII a participanti la pregatirea pentru examenul de bacalaureat in perioada 02-12.06.2020. Activitatea de pregatire se desfasoara in corpul A de pe Aleea Sadoveanu, veti respecta orele de intrare si iesire precum si restul regulilor impuse de pandemie dupa intrarea in unitate. Graficul orelor de pregatire este acesta:

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

ANUNT IMPORTANT pentru absolventii claselor a XII a

Fac precizarea ca elevii trebuie obligatoriu sa vina la data si ora precizata in tabel, in functie de clasa din care provin, iar dirigintii va vor comunica detalii prin canalul de comunicare stabilit de ei. Nu se admit modificari ale programului datorita faptului ca trebuie respectata procedura SARS CoV 2.
Fiecare elev vine cu doua fotografii 3/4, un pix sau stilou cu cerneala albastra, propriu si este obligat sa respecte regulile de distantare sociala, plus termometrizarea la intrare in institutie. Orice nelamurire sau situatie particulara o discutati cu prof. diriginte pana cel tarziu luni 01.06.2020

Categories: Bacalaureat